MEIDÄN TARINAMME

GRABBARNA FLYTT

Grabbarna Flytt muuttofirma sai alkunsa vuonna 2015 kolmen opiskelijan toimesta. Alussa ideana oli yhdessä tienata hieman ”taskurahaa” ja saada ilmaista treeniä painavien kalusteiden kannon myötä. Asiakaskunta koostui alkuun sukulaisista ja lähipiiristä. Kundien positiivinen asenne rikkinäisistä hisseistä ja ahtaista ullakkokomeroista huolimatta johti nopeaan tarjouspyyntöjen lisääntymiseen.


Yrityksen perustajat tajusivat pian olevan jonkun isomman jäljillä. Asiakkaat olivat kyllästyneitä vanhanaikaisiin muuttopalveluihin ja Kundien periksiantamaton asenne ja ajatus siitä, että kaikki on hoidettavissa, teki asiakkaihin vaikutuksen. Niin monen halutessa apua muuttoihinsa huomasivat Kundit pian kolmen käsiparin olevan riittämätön määrä. Reippaita Kundeja tarvittiin lisää!


Tänä päivänä Grabbarna Flytt koostuu noin 100 työntekijän ringistä ja toiminta sen kun kasvaa. Yritys on nopeasti vakiinnuttanut asemansa erinomaisena muutto- ja logistiikkayrityksenä. Asiakkaita riittää ympäri Eurooppaa ja toimintaa löytyy tänä päivänä Helsingistä ja Tukholmasta. Yksi tärkeä asia ei kuitenkaan ole muuttunut: Grabbarna Flytt koostuu edelleen ryhmästä ahkeria Kundeja ja Friiduja jotka laittavat itsensä likoon mottomme nimissä. Grabbarna hoitaa kaiken!

pic2
NOPEA JA TURVALLINEN

TARJOAMAT PALVELUT

Tarjoamme ammattimaisia ​​muutto- ja pakkauspalveluita yksityisille henkilöille sekä yrityksille

services image

MUUTTOPALVELU

Autamme teitä kaikkien muuttotarpeidenne kanssa. Grabbarna Flytt palvelee sekä yrityksiä, että yksityishenkilöitä yli 20 000 muuton vankalla kokemuksella! Kuluneiden vuosien aikana olemme kohdanneet suurimman osan alan haasteista ja olemme aina valmiita löytämään juuri teille sopivan ratkaisun. Tarjoamme myös yrityksille yksilöllisesti räätälöityjä logistisia ratkaisuja, niin lyhyelle kuin myös pidemmälle aikavälille. Tarjoamme teille juuri sitä palvelua, jota te tarvitsette!

PAKKAUS

Huolellinen pakkaaminen on olennainen osa onnistunutta muuttoa, millä varmistetaan kalusteiden ja irtaimiston ehjänä säilyminen. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia pakkauspalveluja, kodin irtaimiston ja herkkien esineiden pakkaamisesta suurien kalusteiden asianmukaiseen suojaukseen. Jotta muuttonne sujuisi mahdollisimman tehokkaasti on tärkeää, että ilmoitatte pakkaustarpeesta etukäteen. Monissa tapauksissa on tehokkaampaa suorittaa pakkaaminen päivää ennen itse muuttoa. Hoidamme

services image
services image

VARASTOINTI

Lähestyykö putkiremontti tai onko tarvetta ylimääräiselle varastointitilalle? Ei hätää, Grabbarna Flytt tarjoaa tarpeidenne mukaista varastointia lämmitetyissä ja turvallisissa tiloissa! Tiloissamme on mahdollista varastoida sekä yksittäisiä tavaroita, että kokonaisen kodin kalusteet ja irtaimisto. Varastointia on saatavilla kaikissa eri kokoluokissa. Varastointitilamme ovat varustettu valvontakameroilla ja tiloihin on pääsy ainoastaan Grabbarna Flyttin kautta. Tällä tapaa varmistetaan, että asiakkaan omaisuus pidetään turvassa koko varastointijakson ajan.

MUUTTOSIIVOUS

Me Grabbarna Flyttillä tarjoamme asiakkaillemme myös muuttosiivousta. Muuttosiivoukseen tarvittavat välineet on valittu huolella. Tällä tavalla varmistamme myös ympäristöystävällisyyden meidän toiminnassamme. Vaatimuksemme työn suhteen ovat korkeat ja takaamme korkealaatuisen siivouspalvelun. Muuttosiivouksen kuuluu kodin kaikkien pintojen tarkka ja karkea siivous. Varaa muuttosiivouksesi muuton yhteydessä tai erikseen, ja anna Grabbarna Flyttin hoitaa logistiikka-asiat puolestasi.

services image

GRABBARNA HOITAA

Me autamme teitä kaikkien muuttotarpeidenne kanssa. Grabbarna Flytt palvelee sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä yli 20 000 muuton vankalla kokemuksella. Tarjoamme myös räätälöityjä logistisia ratkaisuja, niin lyhyelle kuin myös pidemmälle aikavälille. Toisin sanoen, tarjoamme teille juuri sitä palvelua, jota te tarvitsette!

MEIDÄN MUUTTOVINKIT

VINKKEJÄ MUUTTOON

image Aloita ajoissa

Käy rauhassa läpi kotisi irtaimisto. Iso osa tavaroista on mahdollista pakata etukäteen vähän kerrallaan. Näin vältät stressin ja puolisosi kanssa kinaamisen muuttoa edeltävänä iltana!

image Lajittele, kierrätä ja heitä pois

Kun laitat kotisi pakettiin kannatta myös käyttää tilaisuus hyväkseen ja hankkiutua eroon tavaroista joita et enää tarvitse. Myy netissä, lahjoita lähipiirille tai hyväntekeväisyyteen. Käyttökelvottomat tavarat suoraan roskiin. Käymme tarvittaessa heittämässä kierroksen kaatopaikalle muuton yhteydessä. Näin sujuu helppo ja ympäristöystävällinen muutto!

image Merkitse muuttolaatikot

Merkitsemällä muuttolaatikot vältät muuttokaaoksen. Kirjoita laatikkoon sen sisältö ja mihin se tulee sijoittaa uudessa kodissa. Merkitse myös, jos laatikko on erityisen painava tai jos se sisältää helposti särkyvää. Tämä helpottaa sekä Kundien työskentelyä, että purkuasi muuton jälkeen. Esimeriksi numeroidut laatikot tai listat ovat tehokas tapa välttää totaalinen sekasorto. Muutto- tai pahvilaatikot saat kätevästi tilattua meiltä.

VINKKEJÄ MUUTTOON

MUISTA MYÖS SEURAAVAT

image Muuttoilmoitus

Pakollinen mutta helposti unohtuva seikka. Muuttoilmoituksen teet kätevästi internetin kautta osoitteessa https://dvv.fi/muutto. Näin esimerkiksi vakuutusyhtiösi, pankkisi ja verovirasto saavat tiedon osoitteesi vaihtumisesta. Muille, kuten pienemmille toimijoille kannattaa erikseen ilmoittaa muutosta. Muista myös ilmoittaa muutostasi lähipiirillesi ja tuttavillesi esimerkiksi tekstiviestillä.

image Muista liittymät

Sähkö, laajakaista ja televisio! Jotkut sopimukset pitää muuttaa, toiset irtisanoa. Listaa ylös käyttämäsi palvelut ja soita palveluntarjoajille. Tämä on myös oiva mahdollisuus vertailla ja kilpailuttaa hintoja.

image Kotivakuutus

Vakuusyhtiöön kannatta myös olla yhteydessä. Tarkista mikä homman nimi on. Joudut ehkä purkamaan sopimuksia tai tekemään niissä muutoksia. Aina kannattaa tarkistaa!

GRABBARNA FLYTT

MEISTÄ SANOTTUA

image

Aamupäivällä soitin, että omat voimat alkaa loppua muuton viimeistelyssä: suurin osa jo muutettu, mutta vielä vaan omakotitalon kellari ja varastot ovat täynnä kaikkea sekalaista. Iltapäivällä nämä kaverit saapuivat kahdella autolla ja hyvällä asenteella ja pakkasivat ja tyhjensivät paikat. Osan veivät sorttiasemallle ja loput saivat mahtumaan liian pieneen varastoon. Paras palvelu ikinä!”

- Minttu O., asiakas, Google review
image

Toimistomme muutto sujui mallikkaasti ja kuten oli etukäteen sovittu sekä hinnan että aikataulujen suhteen. Yhteydenpito oli helppoa ja nopeaa. Suosittelen ehdottomasti.”

- Riikka S., asiakas, Google review
image

Kaikki tapahtui juuri niinkuin oli sovittu! Täsmällisiä, luotettavia, kohteliaita ja osaavia. Kaikki, mitä hyvältä muuttofirmalta voi odottaa. Kaksi hankalaa esinettä saatiin tuotua vaikeista portaista helposti. Suosittelen lämpimästi!”

- Antti K., asiakas, Google review
image

Grabbarna Flytt helped us move from Hjorthagen to Vasastan and after barely 5 hours we were done. I’m so happy they helped us, I don’t think you can find faster guys than them!”

- Kenza Zouiten, influencer & blogger
image

Kaikki toimi kuten pitääkin, nopeaa ja luotettavaa toimintaa alusta loppuun. Voin suositella, aion itse käyttää jatkossakin.”

- Timo L., asiakas, Google review
image

Todella tehokas muutto, tullaan ehdottomasti seuraavassakin muutossa käyttämään Grabbarna Flyttiä.”

- Satu H., asiakas, Google review
image

Superkundeja, hieno asenne ja ylipäätään loistavaa asiakaspalvelua koko buulaagilta. Tapaus oli varsin kinkkinen sohvagate ja ylimääräisiä kapuloitakin pyöri rattaissa. Grabbarna fixar allt, sanovat. Niin tekivät. Ei onnistunut Posti, eikä Niemi.” Tack, grabbarna. Teitä on ilo suositella.

- Mervi K, asiakas, Facebook review
image

Luckily we had some incredible help from Grabbarna Flytt who picked up all of Jannis stuff in Stockholm and drove it down here. Such a great crew, hit them up if you need help moving, they are as good as it gets!”

- Jon Olsson & Janni Déler
image

Vuosikymmeniä tapahtumatuottajana toimineen kokemuksella voin todeta, että Grabbarna Flytt -konsepti toimii kaikin puolin ihailtavan kiitettävästi.”

- Pertti S., asiakas, Google review
image

Joustava ja sujuva palvelu. Ystävällistä ja tehokasta työtä. Paras muuttopalvelu ikinä.”

- Minttu O, asiakas, Facebook review
image

Todella ammattilaisia. Kaikki sujuu ”kuin tanssi” Huomaavaisia, huolellisia ja todella ystävällisiä. Paremmin ei voisi muutto mennä?”

- Panu I., asiakas, Facebook review
image

Kundit hoitivat muuton huolella, joustavasti ja hymyssä suin, kuten lupaavatkin. Iso kiitos!”

- Hilla S., asiakas, Facebook review
GRABBARNA FLYTT

HOIDAMME KAIKEN

Tarvitsetko apua pienemmissä asennuksissa tai ehkä olisi tarvetta viedä tavaroita kierrätyskeskukseen, ota meihin yhteyttä niin hoidamme sen sinun puolestasi!